Skip to main content

Lever Detox Bundel


Aanbieding!

Of het nu een slecht ritme, ongezonde voeding of een feestelijke bijeenkomst is; onze lever krijgt heel wat te verduren. De combinatie Super Greens, Mariadistel Complex Tinctuur en Curcuma C3-2X ondersteunt de functie van de lever en draagt bij aan de detoxificatie van het lichaam**.

Mariadistel Complex Tinctuur ondersteunt de detoxificatie en gezondheid van lever en galblaas**

Mariadistel Complex Tinctuur bevat de synergetische kruiden mariadistel, artistjok en stinkende gouwe. Synergie betekent dat het effect van de samenwerking groter is dan de toepassing van de nutriënten afzonderlijk. De drie kruiden ondersteunen de functie van onder andere lever- en galblaas en dragen bij als antioxidant in het lichaam**. Bovendien ondersteunt Mariadistel Complex Tinctuur de detoxificatie**.

**Op basis van voorlopig toegestane claims

Super Greens ondersteunt de detoxificatie van het lichaam**

Super Greens is een 100 procent organisch product met vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. De nutriënten in deze combinatie hebben een gunstig effect op de functie van galblaas, lever en nieren**. Hierdoor draagt Super Greens bij aan de afvoer van zware metalen uit het lichaam en ondersteunt de formule de detoxificatie van het lichaam**.

**Op basis van voorlopig toegestane claims

Curcuma C3-2X werkt als antioxidant, stimuleert de vertering en helpt de lever gezond te houden**

Curcuma C3-2X werd door het internationale vakblad Nutracos als beste curcumine variant wereldwijd getest. En dat is niet zonder reden. Curcuma C3-2X bevat namelijk een hoogwaardig curcumine extract (95%) in een hoge dosering (650 mg). Bovendien maken we gebruik van een ongeëvenaard curcuminecomplex van maar liefst drie soorten curcuminoïden! Hierdoor werkt het kurkuma extract onder andere als antioxidant en helpt het de lever gezond te houden**. Ook het gepatenteerde Bioperine™ dat aan Curcuma C3-2X is toegevoegd heeft een positief effect op de gezondheid**. Een zwarte peper extract heeft namelijk een rol in de vertering van gifstoffen en is een sterke antioxidant**.

Grafiek opname Curcuma C3-2X**Op basis van voorlopig toegestane claims


Dosering
Super Greens
Curcuma C3-2X
Mariadistel Complex tinctuur
Wanneer Advies Gebruik
Ondersteunend 2 x daags 5 druppels Mariadistel Complex Tinctuur Half uur voor de maaltijd
1 maatlepel (7,3 gram) Super Greens. Ochtend
1 capsules Curcuma C3-2X. Ochtend
Lichte detox 4 x daags 5 druppels Mariadistel Complex Tinctuur Half uur voor de maaltijd
1 maatlepel (7,3 gram) Super Greens Ochtend
2 capsules Curcuma C3-2X. Ochtend
Intensieve detox 6 x daags 5 druppels Mariadistel Complex Tinctuur Een half uur voor de maaltijd
1 maatlepel (7,3 gram) Super Greens Ochtend
3 capsules Curcuma C3-2X. Ochtend

Extra informatie

100,90 incl. BTW





Categorieën: ,